#37 Lillefjord – Havøysund

Første kilometer til fods

Som planlagt brugte vi formiddagen på at gå op på toppen af det bjerg vi campede ved. Det var fedt at se naturen fra en anden side end vi ellers har gjort på turen indtil nu. På toppen lavede vi os en kop kaffe, hvorefter turen gik ned af igen. Vi kom tilbage til lejren med alle fire ankler i god behold.

Vi spiste noget middagsmad inden vi cyklede resten af vejen mod Havøysund. Det blæste en del i dag, men heldigvis til vores fordel! Google havde sagt at der ville være 1000 højdemeter på de 53 km, men da vi manglede 6 km konkluderede vi at Google tog fejl, da vi “kun” havde kørt 600 højdemeter. #lykkelig

Vi kørte ind til Havøysund, som var større end først antaget. Vi fandt byens hotel, hvor det var muligt at spise aftensmad. Det var virkelig godt – nærmest gourmet i forhold til vores standard. Efter vi havde spist kørte vi lidt ud af byen, og fandt et spot ca. en kilometer fra hvor vi skal tage færgen i morgen.

Turen

Billeder