#35 Kåfjord – Efter Alta

Dusj inden vi tog til fjells

Dagen startede ud med luft i hjulene, og vi fik hurtigt kørt det sidste stykke ind til Alta, hvor vi fik handlet og spist middagsmad.

Efter at vi havde spist middagsmad ude foran Rema 1000, og var ved at køre videre, kommer der en norsk mand hen og spørger ind til turen. Han siger han bor 50 meter væk, og at vi kan få et bad og en kop kaffe, hvis vi havde lyst – og det havde vi! #headandshoulders

Vi fik på skift en god snak og kop kaffe med Knut Nilsen, mens den anden kunne tage et tiltrængt bad. Knut viste endnu engang at nordmænd er et venligt folkefærd! Vi kan næsten ikke forstå, da det er et helt andet niveau end Danmark – der får en cykelrytter bare fuckfinger og sprinklervæske.

Efter det dejlige besøg hos Knut kunne vi køre til fjells. Vi kom op i cirka 300 meters højde, og lige inden toppen blev de satme hentet bagfra! Det var en ung letvægts franskmand, hvis tur havde startet i Frankrig. Han havde været på cyklen i 2 måneder, og kan, ligesom os, nu også se målet i Nordkap.

Vi forblev i 300 meters højde i lang tid, og endte også med at slå lejr her oppe. Vi ser frem til en lang nedkørsel i morgen.

Turen

Billeder