#33 Sekkemo – Langfjordbotn

Skabbelsen af Maximilian

I starten af turen i dag kørte vi op ad en bakke, og da vejret er rimelig lummert, var det rigtig varmt at passere denne. Der var heldigvis ikke modvind, som stigningen i går, så det føltes lidt “nemmere” at komme over.

Omme på den anden side handlede vi ind – ingen bland-selv-slik denne gang, men det kommer forhåbentlig i morgen! Kort efter supermarkedet var der en café, hvor vi valgte at bruge noget af vores gode tid. Mens vi sidder der inde kommer der en anden rutineret touring-rytter forbi – en kvinde fra Belgien. Hun var meget flink, og gav os et godt råd om at vi ikke skulle cykle det sidste stykke mod Nordkap via E69, men i stedet tage Hurtigruten fra Havøysund til Honningsvåg. Dette skyldes at der kommer en tunnel på E69, kort før Honningsvåg, som er 10 km lang og dykker en del under vandet, som betyder at man skal op af igen – og det er ikke rart, at køre langsomt på cykel i en tunnel, hvis der er traffik.

Efter vores gode pause trillede vi yderligere 30 km, hvor vi så slog lejr, og Kasper brugte tiden på at snitte en fin pind – pinden blev desuden døbt Maximilian #rensdyrhaj

Dagens spot er igen et spot med gode faciliteter: væk fra E6, toilet, bænke, ud til havet og et vandløb af ferskvand #lågsus

TILFØJELSE

Lige da vi havde postet dette indlæg, kan vi høre noget uden for teltet. “Er det får, Jakob?” spørger Kasper, hvorefter han kigger ud af teltet, og udbryder: “Det er dælme rensdyr, Jakob. Frem med kameraet!”.

Turen

Billeder